Jaha, och nu är det fredag…

Okej! Jag kommer säkert bli både gråhårig och tandlös innan jag är nöjd. VARFÖR HÄNDER DET INGET? Varför är inte bollen i rullning än? Just nu har en vindpust fått den att aningen rulla en bit, knappt synlig för blotta ögat. ”Det blir säkert ett avtal skrivet till fredag.” Inget ont mot min förläggare, hon har säkert fullt upp inför bokmässan i maj, men ÄNDÅ! Det fanns inget Kuvert i brevlådan idag HELLER! Jag får vänta ända till MÅNDAG! Pust… Just nu får jag besinna mig, ta ett varv med dammsugaren, steka tacos (ja bara köttfärsen gubevars) och sedan ta ett glas vin och varva ner. Det är ju inte som om klockorna stannar och jorden slutar snurra direkt. Men i min lilla trånga värld känns väntan så LÅÅÅNG. Jag är otålig – igen.
Nu ska jag jobba på att ta det lugnt, njuta av att det är fredag och vetskapen om att jag inte behöver kolla brevlådan på två hela dagar….

lite lugnande tack


2 reaktioner på ”Jaha, och nu är det fredag…

    1. Ja Eva-Lisa, det är den frågan med många fler jag hoppas kunna få svar på snart! Jag väntar så otåligt! Det kanske tar flera månader? Jag kommer uppdatera bloggen, var så säker! 🙂
      Hälsningar Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s