Jag är kär! :)

wpid-IMG_20130620_131226.jpg

Hallå allihop! Nu är det klart! Och jag menar klart! Sista förslag på omslag skickades till mig i går och jag är kär! Mitt Omslag kom i ett mail! Det blir inte alls rött och grönt med gul baksida. Nej då, det var en favorit i repris (faktiskt en av de allra första bilderna) och den var upphottad och fixad och jättefin! Jag är så glad! 😀

Jag har svårt att hålla mig från att lägga in en bild på den. Det kommer, var så säkra! Jag vill bara invänta ett ”Nu kör vi” från Katrine. Och vill det sig illa så kommer ingen bild förrän tidigast efter nästa vecka, för om ett par dagar åker vi på semester. Och då är det ett litet semester-uppehåll från bloggar och andra media som väntar. Välbehövt, det här datalivet har en tendens att ta över vissa andra aktiviter emellanåt.

Glad sommar och kläm, kläm! 🙂


2 reaktioner på ”Jag är kär! :)

 1. Hej Anna!
  Väntar med spänning på hur omslaget blir. Det är ju det första läsaren ser. Jag känner på mig att det blir helt fantastiskt. Kram.

  1. Hej Ann-Kristin!
   Kul att höra av dig! Hoppas du mår bra.
   Det är så roligt det här med boken, något av det häftigaste jag gjort! Så jag är så spänd på folks reaktioner. Vi får se hur det går!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s