Min bok är klar!

idus-bilden

Nu är boken klar, på alla sätt och vis! 🙂
Den finns nu att beställa här!

Du får gärna provläsa ur boken här!

En stor del av resan jag gjort är slut. Det har varit väldigt lärorikt, fantastiskt spännande och helt otroligt frustrerande emellanåt. Jag har skrivit en bok som kommer att finnas att köpa och förhoppningsvis låna på biblioteken i höst! Det är läckert! Jag är förstås väldigt stolt och tacksam.

Nu börjar jobbet att marknadsföra min bok. Förlaget hjälper mig att synas på deras hemsida, på adlibris, att den blir sökbar på bokrondellen och skickar referensex. till bibliotekstjänst bland annat. Men stor del av jobbet måste jag göra själv. Det är stor konkurrens och det är lätt att drunkna där ute. Bokförsäljning och bokutgivning har gått ned, så böcker är tyvärr inte lika ”inne” just nu. Så det är en stor utmaning jag går för att möta nu! Jag ska helt sonika ta boken under armen och traska runt bland de större matbutikerna och göra reklam för min bok. Övertyga dem om att de ”helt enkelt måste ha den i sitt sortiment”. Hua! Jag ska jobba på att vässa armbågarna! 😉 Erbjuda dem boksignering och hej och hå!

Jag behöver ert stöd, kära läsare, att göra reklam för min bok. Egna barn och barnbarn, grannens ungar och de där andra mormödrarna och farmödrarna som du vet har barnbarn. De måste ju helt enkelt köpa boken, eller hur? Och för att kunna göra bra reklam för den så får du gärna köpa och läsa den själv!

Ha, ha, det börjar att ta sig! Det kommer kanske gå att göra reklam för mig själv i alla fall! 🙂

Jag kommer fortsätta uppdatera bloggen med allt som händer runt marknadsföringen (jag lovar berätta hur det kändes att gå in på ICA och COOP!), min releasefest (jajamensan, i slutet av augusti, håll ögonen öppna!) och bokmässan som jag kommer att besöka i september. Så det är mycket nu!

Hoppas du njuter av sommaren i samma utsträckning som jag! Så härligt att det äntligen blev sommar och sol!

KRAM 🙂


5 reaktioner på ”Min bok är klar!

  1. Grattis till utgivningen.. Jag tror nog att du klarar att marknadsföra dig själv och boken med bravur. Kram Anki

  2. Jag önskar dig lycka till med din debutbok. 🙂 En fin titel och ett lockande omslag. Baksidetexten är också bra. Visst är det tufft med all marknadsföring. Vi är mitt i den sitsen med min debutroman ”Mina fotsteg i ditt hjärta”. Helst skulle jag vilja jobba med nästa manus istället. Kram Bosse

    1. Hej Bosse!
      Vad kul med respons från cyberrymden! 🙂 Tack för dina ord, alltid lika kul med glada tillrop! Jag känner som du, nästa manus lockar och pockar redan! Konstigt, kommer man alltid vara sådan här nu när man börjat skriva böcker? 😉 Återstår att se! Lycka till med din bok! Mycket fin titel, by the way!
      Kram tillbaks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s