Längtan och jobbångest

Åh!
Snart är det augusti. Massor som ska hända! Semestern tar slut. Jobbet börjar. Skolor sätter igång. Vardagen kommer som ett brev på posten. Jag både längtar och bävar. Längtar eftersom det är mycket roligt som är på gång. Allt som ska snurra igång runt marknadsföring, recensioner (förhoppningsvis) och bloggande här och där. September med boksläpp, releasefest och bokmässa. Och en rolig fest här i bygden! 🙂 Sommaren är inte heller helt slut, jag vet det och kräftsäsongen kommer ju också.
Ångest (nja, jag vet, inte riktig sådan, mer frustration) över att sommaren ändå kommer att ta slut. Förutsättningar på arbetsplatsen som har ändrats på kort varsel. Oro och ovisshet. Saker jag inte kan påverka. Vad kommer hända? Hur ska min framtid bli?

Mitt i allt detta kaos av tankar finns en stor tacksamhet. Sommaren har varit härlig, jag är ju till och med brun om bena! 🙂 Glad över att vi är friska och har haft en skön semester. Mycket som finns att både vara glad och tacksam inför. Men ändå en bitterljuv känsla av det som kommer. Gaah! Vill stanna tiden samtidigt som jag vill att det ska gå fortare så allt kommer igång!

Nu ska jag byta om till träningskläder och gympa skallen av mig! Det kommer garanterat få mig att må prima efteråt!
Solong!


4 reaktioner på ”Längtan och jobbångest

  1. Jag börjar också få ångest över att sommaren snart är slut, men visst är det skoj med allt som händer i höst 🙂 En hel del att se fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s