Datum spikat för releasefesten! Och tågbiljetter!

Countryside as Seen from a Moving TrainNu har jag datum för min releasefest för Resan till sommaren! Söndagen den 8 september har gulliga Gudde lovat att jag får vara på hennes mysiga café. Kolla gärna in hennes hemsida! Märtas café och konferens Det är garanterat gott! Helmysig miljö, helt rätt för min bok om jag får säga det själv.
Releasefest – wow! Det låter det! Och ja, jag kommer bjuda på snittar och bubbel som sig bör. Dock alkoholfritt! Och ja, det kommer gå att köpa min bok då! Den som skulle vilja ha boken signerad kan få det! 😉 Och ja, det kommer bli helmysigt – förstås! Det bubblar i mig av stolthet och förväntan. Min lilla bok, min fina lilla bok ska ut i världen! Herregud, hoppas folk gillar den….

Jag har försökt få Ica-butiker intresserad av boken. En svarade mig att de skriver på centrala avtal, så de kan inte ta in något annat i sortimentet. Ok, tänkte jag och tog kontakt med Icas chef för centrala inköp av böcker. Telefonsvarare, synd! Har alltså inte talat med vederbörande än, men återkommer när jag vet mer.

Som grädde på moset skrev jag 3000 ord på mitt nya projekt. Känns inte helt fel om ni frågar mig.

Tågbiljetterna är nu inhandlade till min dag på bokmässan i Göteborg! Söndagen den 29 september kl. 12-15 står jag vid Idus förlags monter och promotar min bok. Det ska bli SÅ roligt!

Puh! Skönt att fortfarande ha semester….


9 reaktioner på ”Datum spikat för releasefesten! Och tågbiljetter!

  1. Ja, jag försöker fixa lite nu sista semesterveckan. Sen kör allvaret igång och då blir det inte lika mycket tid över.
   Ja, verkligen synd! Hade varit SÅ kul att träffas! Men det är tur det finns bloggar! 😉

   1. Absolut! Det vore ju kanon på många sätt! Dels att faktiskt få träffas på riktigt och dels för att man då antagligen skrivit något mer som publicerats…. 😀

  1. Vad roligt att du följer mig! 🙂 Ja jag fattar det knappt själv! Från ide’ till färdig bok på ett halvår! Det har gått väldigt fort. Jag gör allt jag kan för att njuta av allt detta. Man vet aldrig när det tar slut!
   Ha det bra! /Anna

 1. Anna, hur många ex är boken tryckt upp i?
  ( jag har ju haft ett eget litet förlag och därför ska det bli extra kul att följa din resa! )

  1. 1000 Stycken!
   Oj vad många… 🙂
   Blev bättre styckpris vid trycket. Jag är med och finansierar det och förlaget arbetade fram sättning, boksomslag och hjälper till med marknadsföringen och att boken blir sökbar och skickar referensex… Men jag måste ju marknadsföra mig mycket själv också. En releasefest är aldrig fel! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s