Min skrivarhörna!

20130809_084638

Äntligen har vi fixat min lilla skrivarhörna! Detta skrivbord har under ÅR varit belamrat med både nyttoprylar och skräp, och som ni förstår, alltså inte fungerat alls som arbetsplats. Så, med lite sämre väder, så kändes det helt rätt att äntligen ta tag i saken. Att maken blev uppfordrad att ”ta hand om det här är du snäll” gjorde det hela möjligt. Jag kan ju inte för mitt liv avgöra om den där lilla sladden eller kartongen ska sparas eller inte… Så fint det blev, tycker jag! Nu är tanken att jag ska kunna dra mig undan en stund då och då och skriva på mitt romanprojekt lite lättare. Vi får väl se hur det går, men det känns så gött att äntligen ha städat och fixat. Bara det kan ju få en bra humör!
Och sällskap har jag också! 🙂

20130809_084055

Jag har fått en testläsare till mitt nya manus också. Jättespännande! Hon är en välrenommerad person enligt mig, så hennes omdömen känns otroligt viktiga för min skrivprocess. Över huvud taget, vilken tur jag har just nu! Jag ska suga på karamellen läänge, och hoppas att den smakar lika gott om några månader!
Puss på er! 🙂


6 reaktioner på ”Min skrivarhörna!

  1. Härligt med en ordentlig plats att jobba på!
    ( hade lite tips på hur du kan försöka sälja in din bok- vill du jag ska mejla eller skriva ner det här? Hittar ingen mejl adress.. )
    Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s