I morgon!

I morgon landar mina böcker på garageuppfarten. En snäll granne ska ta emot den ovärderliga försändelsen åt mig, eftersom många människor befinner sig på arbetsplatser då budfirman gör sina utkörningar. Bah! Bara att ordna detta! Men gulliga grannen made my day! Annars skulle jag få FLYTTA på utkörningen till EN ANNAN DAG! Jag menar – Hallå!

Jag har också pratat med en reporter som ska läsa boken och skriva ihop något bra. Ja! Vad roligt! Har också fått höra att gamla arbetskamrater vill köpa boken, ”Skriver upp det på en lista, så kan de som vill köpa boken skriva på sig där” och jag ler och tänker att ALLA mina gamla kollegor säkert vill ha den, ”vi känner henne” 😉 ;). En vän frågade om hon fick ta med sin chef på releasen, hon ville köpa till sina barnbarn. – Ja! Hon får! Kul! Jag ska också skriva ihop ett mail till ”en tv-station nära dig” för ev. ett reportage längre fram, så, ja, det rör på sig!

Det är roligt – om någon undrar! 🙂


17 reaktioner på ”I morgon!

  1. Anna- det gör jag med! När jag inte skriver! 😉
   Rådfrågning: När en journalist vill ha ett ex för att läsa och recensera, skickar man boken bara, inget mer med det? Eller?

   1. Skicka boken med ett litet brev – MEN ring också!
    Lite snabbt nån dag efter du skickat boken! Bara för att kolla att dom fårt den- sedan lite småprat!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s