Ömma fötter och tv4

Jag kan lova att jag hade ömma fötter när jag kom hem! Jag har verkligen jobbat hårt i dag! Två bibliotek och fyra boklådor! Jag kommer för övrigt aldrig att bli sams med ordet boklådor! VEM kom på det alldeles urusla ordet?
Biblioteken jag var i kontakt med skulle absolut köpa in boken, och boklådorna var villiga att samarbeta på olika sätt. Yeej!!! Det verkar som om de flesta av boklådorna ville sälja på kommission. Och det kan jag förstå. En ”rookie” som jag är ju ett osäkert kort. Och det är väl inte fy skam? Fyra napp av fyra möjliga. Sen får vi ju se vilka som gör affär av det. En av butikerna var också villig att anordna en boksignering någon gång efter bokmässan. Det ska bli skitkul! Och ja, jag har fått användning för mina visitkort! Coolt! 🙂

Men dagens största överraskning och största anledning till att ni får hålla tummarna IGEN, är att Rickard från tv4 ringde (ja han hette så, men det är inte DEN Rickard från tv4:)) och ville göra ett reportage om mig och min bok! HURRA! På onsdag kl. 15.30 i Stadsparken Örebro kommer det hela att hända! Hur ska jag kunna sova nu? Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha håret och…. Ja ni förstår! 🙂 Och kommer jag kunna svara på frågor och verka riktigt klok? Skulle min första intervju någonsin behöva vara i TV? Varför då? Aaaaaaaa!


12 reaktioner på ”Ömma fötter och tv4

 1. Anna, gud så roligt med alllting! Vad duktig du är!
  Är det något så hojta till-du har min mejl!
  Hejaheja!
  Jättekul när du berättar om din resa!
  Kram

  1. Hej Annika!
   Vad roligt att höra ifrån dig! 🙂
   Tack, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra!
   Ska ta reda på vilket nummer Idus har. Jag är där på söndagen. Hoppas verkligen vi ses!
   /Anna

  1. Jag gör vad jag tror jag behöver. Funderar starkt på att ringa lite bibliotek också framöver…. Förresten så har jag frågat efter Wanted på vårt bibliotek, och de skulle beställa den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s