Fem frågor

Jag fick ett roligt uppdrag av en bloggande vän som heter Eva-Lisa Dezmin som handlar om att svara på fem frågor och skicka vidare till fem andra bloggare. Kul idé att sprida kunskap och inspiration vidare!
Här är mina svar till att börja med:

1. Vem inspirerade dig / uppmuntrade dig att börja blogga?

Jag började i och med att mitt manus blev antaget vid ett förlag. Jag kände att jag ville dela med mig av alla virvlande tankar och känslor som kom i och med detta. Ett behov att berätta kanske!

2. Hur väljer du ämnen att blogga om?

Det mesta handlar om skrivande och arbetet runt att marknadsföra min bok i nuläget. En och annan tanke runt livet i allmänhet, men livet runt skrivande i synnerhet!

3. Vad vet de flesta inte om dig?

Att jag är ganska lat, jag gillar inte att städa. Jag tar mycket hellre ett glas vin! Eller bloggar! 🙂 Bättre lite skit i hörna….

4. Vilka tre ord beskriver din stil allra bäst?

Så svårt! Det skulle nog någon annan svara på, kanske min man! Glad, social och framåt!

5. Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?

Jag är gärna hemma och myser med familjen eller vänner. Naturen är verkligen ett ställe där jag känner pulsen gå ner, så jag borde nog ge mig ut oftare. Annars gillar jag träning, det får mig också att må toppen!

Japp, det var det det! Så nu lämnar jag över stafettpinnen och undrar om Anna Hansson, Bosse Lidén, manuskt (Kul att jag inte hittar vad du heter IRL) 😉 och Anna vill hänga på!


19 reaktioner på ”Fem frågor

 1. Anna, VAD KUL! Det ska jag göra! ( fast i morgon när jag har lite mer ork! ) MEN hur sjutton gör man för att få din blogg och de jag skickar vidare frågorna till att länkas så att folk hittar dit? Som du har gjort i ditt inlägg.

  1. Kuligt!
   Hm, jag gjorde bara länkar, som vanligt. Skrev tex personens namn, klickade på ”link”, får upp en ruta där man får klistra in länkadressen och sedan är det klart! Klart som korvspad! Eller?

  1. Bra idé! Det är inte så svårt egentligen. Testa får du se! Du måste dock förhandsgranska för att se resultatet så att säga. Och provklicka för att se att du hamnat rätt! Lycka till!

 2. Et tu, Anna!
  Jag har inte kommit så långt i webflikarna än….
  Hopplöst! Kommer aldrig ikapp med nånting! 😀
  Men når Dezminfliken snart – tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s