På lördag åker jag

och på söndag är det min dag på Bok- och biblioteksmässan! Åker på lördagen så jag finns på plats hela söndagen. Det är så spännande! Jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig, så jag åker dit helt förutsättningslöst. De flesta jag läst om och pratat med, kommer vara där på fredagen. Rackarns vad trångt det kommer bli då! 😉 Kom på söndagen i stället, då kan ni också komma förbi Idus monter A02:52 och säga hej, eller få en bok signerad av mig kanske! 🙂 Kommer jag krocka med Jan Guillou (Gud vad konstigt hans efternamn stavas egentligen, var tvungen att googla det!) som flera har skrivit att de gjort/kommer göra? Nej, förresten, det är ingen risk, han är nog inte där på söndagen…. 😉
Det kommer bli fett roligt! Ursäkta, jag menar skitkul! Förmodligen.
Kommer jag sälja några böcker månne? Ja, inte vet jag, och det är inte den främsta anledningen. Det ska bli kul bara att få VARA där och insupa atmosfären. Får jag sedan sälja något så är det bara en bonus!
Och vet ni vad? Resan till sommaren lever ett alldeles eget liv! Den börjar dyka upp lite var stans på bibliotek över hela Sverige. Om den inte finns på Ditt bibliotek – fråga gärna efter den! Så kan vi debutanter göra för att hjälpa varandra. Idag t.ex. har jag lånat Anna Hanssons & Marie Nilssons bok Wanted. Kul att den fanns på mitt lilla bibliotek i Sköllersta! Det funkar, så gört! 🙂


15 reaktioner på ”På lördag åker jag

 1. Åh, vad sotis jag är på dig! Tänk att bara gå omkring och njuta där nere! DU KOMMER ATT HA JÄTTE ROLIGT!
  Själv ska jag gå in på vårt vackra statsbibliotek och kolla om dom har den- annars får dom beställa!

  1. Ska jag kolla upp nästa besök! Det är ju det som är det fina i kråksången, att det bara är att önska hem dem, sedan vips, finns de där nästa gång. Hur bra som helst! 🙂 Fördel med små ortsbibliotek!

 2. Anna- Såg du min senaste post!
  Hittade en biljett till en föreläsning när jag besökte Bok&Bibliotek som bok mässan i Göteborg hette i början. Ifrån 1987!!!! Du ser, man har varit med sedan stenåldern!
  Lyllos dig som ska dit!!! 🙂

   1. Jag skulle göra både och!
    Det kommer att vara så jäkla mycket folk där, så ta med allt material du kan- så du kan dela ut!

   2. Man får bara ha plånbok med sig in typ, men en axelremsväska måste jag ha. Ingen plats för förvaring där inne. Men du, en annan fråga, det måste väl finnas stora skåp i entréerna där man kan låsa in bagage och datorn och grejer? Alla reser ju typ!

   3. Men ditt förlag- be dom ta med sig material och dina grejer- som dom kan förvara i sin monter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s