Höstiga planer

Efter bokmässan har det varit ett liv fullt av vanligt lönearbete. Tunga arbetsuppgifter som gör en trött om kvällarna. Mindre tid och ork för bloggande, läsande och skrivande. Det går i perioder. Nu har jag ett event kvar på min tidigare digra höstlista, nämligen boksigneringen på Stigs bokhandel i Hallsberg. Katrine på Idus har gjort jättevackra affischer som kommer sättas upp runt om i Hallsberg. Det ska bli jätteroligt! Jag finns där mellan kl. 11.00 och 12.30 på lördag den 12 oktober. Välkommen dit! 🙂

Fler ställen som jag hoppas kunna marknadsföra mig lite mer på snart är på Ugglan i Kumla och Din Bok i Örebro. Jag ska leverera affischer dit i veckan också. Kanske det kan hjälpa till att få lite bättre snurr på försäljningen där.

Annars har jag sett att min lilla bok har hamnat på bibliotek lite överallt i vårt avlånga land! #stolt#

En helt annan sak: Har skickat iväg mitt romanprojekt till min rara testläsare Maria Edgren igen. Nu har jag en känsla av att jag är i det närmaste klar med det manuset. I alla fall i det skedet att jag fått med alla de viktigaste delarna. Sen väntar putset. Och att skicka iväg det till ett förlag. Eller fler. Eller bara till Idus. Jag vet inte. Det blir ett annat blogginlägg det!

Jag plockade en liten höstbukett att ha på hyllan vid badrumsspegeln på hundpromenaden i regnet förut. Ett sätt att njuta av den underbara hösten!
Kram på er!
20131005_171153


9 reaktioner på ”Höstiga planer

  1. Fin höstbukett. Snart går det inte att plocka in blommor längre. Fast vi har fortfarande fina japanska lyktor kvar och några rosknoppar som nyfiket vill fram. Hösten tar på krafterna för många. Ändå har vi haft möjlighet denna svenska sommar att spara på oss energi. Snuviga höstkramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s