Radion igen! Dags för lite boktips!

På torsdag kl. 10.30 är jag återigen gäst i radioprogrammet Boulevard i radio Örebro. Så kul att få komma tillbaka! 🙂
Den här gången ska det handla om boktips för högläsning. Det känns jätteroligt att få förtroendet att ge mina boktips på det här sättet! Pirrigt och nervöst också. Jag måste förbereda mig lite mer den här gången så jag gör författare och böcker rättvisa.
Jag har en efterlysning! Om du vet en bra bok med Halloween-tema eller liknande som du läst/hört om, så vill jag gärna ta del av det så fort som möjligt. Programledaren Arne ville att jag skulle ha med en sådan bok eftersom det är på den dagen jag ska komma. Så ge mig gärna tips på något som kan passa!
Och så ska jag få berätta om hur det gått för min bok Resan till sommaren! I ärlighetens namn vet jag inte riktigt hur det gått. I alla fall inte försäljningsmässigt. Hur kan man veta det, jag har ju inget att jämföra med. Men magkänslan säger bra, och det får väl tala för sig själv. Jag har mailat min förläggare, kanske kan jag få några siffror till torsdag.
Återkommer när jag har något nytt att rapportera! 🙂
Kram!


3 reaktioner på ”Radion igen! Dags för lite boktips!

  1. Men vet du! I Dansfeber smittar sätter dom ju upp en Halloween-musikal! Om det nu är barnböcker du ska tipsa om? Den finns ju dessutom som e-bok så du hinner skumma igenom den och se om det är något som är värt att tipsa om! 🙂

  2. Har lånat Dansfeber smittar som e-bok (den var tyvärr utlånad i Kumla 😉 ). Ska absolut skumma den till torsdag! 🙂 Låter som en bra variant till Halloween! Jag är inte så på spökhistorier…. Tack för tipset! Troligen tipsar jag på radion om den då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s