Resan till sommaren som e-bok!

Nu finns min bok Resan till sommaren även som e-bok! Riktigt smidigt om man vill läsa den NU! 🙂 HÄR kan du se hur det ser ut och klicka vidare till ett bibliotek som har den! Många är det!

Och i morgon 10.29 kan du ratta in radio Örebro och få lite boktips för barn i låg- och mellanstadieålder. Idag har jag skummat och skrivit ihop vad jag vill säga om alla goa böcker. Det är en halvtimme som jag kommer vara med, och då ska det spelas låtar också! Tänk om jag inte hinner ge alla boktips? Hua! 😉
Återkommer med rapport om hur det gick! Och länk förstås! 🙂


7 reaktioner på ”Resan till sommaren som e-bok!

 1. Vad snygg din blogg är! Jag provade det här temat till min, men kände att den inte var ”min”. Jag har för mig att jag tyckte bilderna blev för små eller nåt. Men jag tycker den verkar passa dig! Den där specialwidgeten med alla flikarna är läcker!

  1. Tack! Ja, jag är riktigt nöjd! jag gillade också flikarna! Hade aldrig sett den widgeten förut! 🙂 Fick dessutom inspiration hos dig att ha bilder av de jag följer! Kul med förändring ibland!

   1. Ja jag vill också ha förändring emellanåt. Det piggar upp oh inspirerar.
    Den widgeten är speciell för just det temat. Mystique är det väl den kallas? Och visst är det kul med de där bilderna på de man följer, och på ens Community – de som besöker bloggen och gillar och kommenterar.

  1. Tack! Det är lite kul att leka lite!
   Ja, det är roligt att få dela med sig av böcker som berör på olika sätt. Den här gången handlar det om högläsningsböcker med tanke på min bakgrund som lärare. Det verkade som om programledaren själv var intresserad av lite tips! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s