Intervjudags av Anna Hansson i morgon

Anna och jag har intervjuat varandra och har publicerat frågor och svar på respektive bloggar. Hon har redan intervjuat mig. Den intervjun går att läsa här.
I morgon kommer jag publicera mina frågor till Anna här på min blogg.
Vem är då Anna? Jo hon är en duktig författare som gett ut sju böcker, varav två kommer se dagens ljus den 1 december! Riktigt bra gjort!
Här kommer några läsarröster om Dansfeber-serien (passar åldrarna 9-12):

Jag älskar hur Anna beskriver situationer som uppkommer i boken med en värme och humor som smittar. Du får en go känsla i kroppen då du läser Dansfeber! Sammansättningen av dansgruppen och dess olika karaktärer gör läser sugen på att få veta mer! Dansfeber är en härlig bok för unga som förstår precis vad tjejerna går igenom men också för oss lite äldre som vill komma ihåg hur det var att vara kär i den snygga vikarien 🙂 Marie om Dansfeber.

Vi läste första delen och skrattade enormt mycket. Nu har vi läst del två och den var lika rolig den. Precis som första boken så var den lika lättläst och lätt att förstå för min dotter. En bok som gick för fort att läsa för den som vill ha mer =)
Yamilé & Chelsy om Dansfeber smittar.

dansfebe-smittarr-500x500

En av de nyaste böckerna heter Den magiska gitarren som Anna gjort tillsammans med Tomas Wallin. Den riktar sig till åldrarna 6-9.

den-magiska-gitarren-400-500x500

Hoppas du blivit ännu mer nyfiken på ven denna duktiga författare är. Välkommen tillbaka i morgon!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s