Dåligt samvete

Ja, om jag känner efter lite. Eller dåligt samvete, nej det är nog fel uttryck om sanningen ska fram. Ok, alla ni som ”na-no-wri-moar”! Kör hårt! jag skulle aldrig komma på tanken! Inte just nu i mitt liv. Men mitt skrivande då? Ja. Fram till i förrgår låg det på en ganska tjock is. Med mitt ungdomsboksmanus ute på upptäcktsfärd bland diverse förlag så har det helt enkelt blivit något mer skrivet. Jag har gått och känt efter lite. Vad vill jag skriva om? Vad brinner jag för just nu? Jag hade helt enkelt inget uppslag om sanningen ska fram. Nada. Fram till i söndagskväll klockan 21. Då kom Holger och Vanessa till mig. Holger är änkling och har det ganska gott ställt. Han börjar längta efter en ny kärlek i sitt liv efter att hans livs kärlek Rut har dött. Holger har inte träffat Vanessa än, men det kommer han göra. Och vad ska det bli av den här storyn då? Jo, kanske mitt livs första novell. Vi får väl se. Ni som vet, hur många ord kan en lagom lång novell vara? Tänk för publicering i en veckotidning tex. Tacksam för svar! Och kanske en kul vinkling om hur de ska träffas, Holger och Vanessa? 😉


10 reaktioner på ”Dåligt samvete

  1. Jag har just sålt min första novell till en tidning och den var på ca 2000 ord så kanske däromkring. Kan nog vara lite längre också kan jag tänka mig.

  2. Kanske kan träffas genom barnbarnen? Om de har några:) eller på gymmet,alla äldre ska ju gymma nuför tiden:) eller på ngt volontärarbete? Finns hur mkt som helst. Kom hem från Behrn arena alldeles nyss,där är vi 200 volontärer. Inte för att jag är där av den anledningen:)
    Kram och godnatt från Bettan i Nora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s