Så många tankar och beslut

Idag är det mycket på agendan. Lite inköp som ska bli till en efterlängtad överraskning så här under december månad. 🙂

Annars är det mycket annat som snurrar i min till vardags mer eller mindre snurriga hjärna. På skolan där jag arbetar har vi läsvecka denna vecka. Då ska jag få tillfällen att läsa högt ur min bok Resan till sommaren för eleverna! Jag ser fram emot det mycket, eftersom det är första gången jag gör något liknande. Min man läste boken för tioåringen här hemma, och då hände det att jag stod utanför sovrumsdörren, smygande, andäktigt lyssnande till orden och kommentarerna. Det är häftigt att höra sina egna ord bli till en berättelse att kunna lyssna till! Jag hoppas att min bok kommer att kännas bra att läsa högt ur! 🙂

Annars har jag annat som bråkar med mina tankar. Mitt romanprojekt är ute bland förlag, stora som små. Jag har fått ett svar från mitt nuvarande förlag, att de gillar mitt manus mycket! Glad och lite förvirrad känner jag mig i nuläget. Jag älskar Idus! Jag gillar människorna jag har kommit i kontakt med, både via nätet och irl på bokmässan. Jag vill gärna höra till! Men jag är också nyfiken vad andra förlag har att erbjuda mig. Det är inte bara ett roligt kreativt arbete att skriva en bok, det är mycket affärer och arbete runt ett sådant här projekt också. Visst det mesta är roligt, men vissa saker krävs att man tänker till runt för att det ska bli bra.

Så vad kommer hända med min nästa bok? Just nu vet jag inte.

Min novell har varit ute på ett par testläsarrundor och jag har fått bra tankar på hur jag kan förbättra den. Nu är jag sugen på att skriva om den. Men först ska jag göra några viktiga inköp! Och så ska jag på Hungergames 2 i kväll! Så skrivandet får vänta till en annan dag!

Ha en riktigt go söndag!


4 reaktioner på ”Så många tankar och beslut

 1. Hoppas att dina för stunden snurriga tankar så småningom klarnar och att du kommer fram till ett beslut kring ditt manus.
  Du har en fin text, där!!!

  1. Ja, jag längtar efter den dagen då allt känns klart, då jag kan se en linje som visar vart jag är på väg. Eller så blir den aldrig rak? Någon liten sväng kan gå bra, men inte de kringelkrokar som jag vandrar på just nu!
   Tack, vad skönt att höra att du fortfarande tycker manuset håller! 🙂
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s