Lite erotik kanske?

Jahaja! Tänk vad lite man vet! Från att ha skrivit en barnbok, till att ha skrivit ihop ett ungdomsboksmanus, till att nu sitta och plita på något som skulle kunna bli ett vuxenmanus. Ur flera perspektiv, fast inte så grovt som det kanske låter… 😉

Första boken, Resan till sommaren, den skrev jag av en händelse, den föddes ur något som var jag, men som jag inte visste fanns där. Mitt romanprojekt, ungdomsboksmanuset, det kom till av att min äldste son inte tycker om att läsa böcker. Jag gav mig den på att försöka få honom intresserad (första boken var för barnslig). Så det skrev jag medvetet till en början, berättelsen tog fart och jag hade liksom bara att hänga med. Om sonen gillar den får tiden utvisa, jag har just nu fått honom att läsa några sidor, och jag har till och med fått respons på texten! Jippy!

Så till mitt nuvarande skrivande. Fullvuxen, ensamstående kvinna, författare (kan man tänka, och det handlar inte om mig, jag är ju gift!), har givit ut en bok som blivit en succé, tagit ledigt för att skriva ihop uppföljaren, hyr ett hus på västkusten över sommaren och trasslar in sig i kärleksaffärer. Spännande män som får henne på fall (eller är det tvärtom?) och hon kommer få problem, var så säker! Fast hon har haft en del trevligheter för sig än så länge… Hamnat i ett oväder ombord på en båt tillsammans med man nr 1… Blivit trollbunden, förhäxad, förlorad i man nr 2. Det går att tänka sig så hemskt det här kan komma att bli! Med tanke på att jag nyss kom på att det kommer visa sig att de är bröder….
Alltså, det här är skitkul att skriva! Det kommer absolut inte bli en ny 50 nyanser (nej herregud), och förhoppningsvis inte heller hamna i Harlekin-träsket som värsta kiosklitteraturen. Tantsnusk, ja tack, det kan jag gå med på.

En sak är i alla fall säker. Jag kommer inte vilja att min son läser det här….. 😉


4 reaktioner på ”Lite erotik kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s