En ständig ström

av nya författare når mitt öga genom forum på fb och bloggar! Det är helt otroligt vad många nya författare och nya boktitlar som kommer ut HELA TIDEN! Ja, kanske inte att författarna ”kommer ut”, det vore väl iofs lite kul….
Det är inte konstigt att det är så svårt att nå ut med sin bok i denna strida ström. Och att den blir gammal fort…

Om man som jag har haft förmånen att få ge ut en bok på förlag, och sedan blir det inga fler titlar på ett tag, då är det lätt att drunkna igen. Det hade ju varit bra om jag haft en bok till på g. Ja, för 17, vad roligt det vore! Det är då jag får skaka om mig själv och tänka ”men lilla gumman, du har ju gett ut en bok”. Och det är fantastiskt! Ja, det är det sannerligen!
Men jag vill mer. Jag hoppas varje dag att ett positivt besked från något håll ska dimpa ned i inkorgen. Jag drömmer om det, som så många andra. Bland alla dessa som ännu inte gett ut något. Rackarns vad många det finns med författardrömmar där ute! Till er: Fortsätt skriva, drömma, jobba hårt för att sedan skicka in manus för att nå dina drömmars mål! Strunta i trista refuseringar. Alla kända författare (förutom de som redan var kända innan de tog hjälp av någon för att skriva en bok) har säkert refuserats både en och två gånger (säkert flera!) Så ge inte upp! Du är redan på väg!

Jag kommer fortsätta drömma. Dels har jag ju min kommande signering på Akademibokhandeln på Mariebergs köpcentrum den 27/6. Då är det ingen dröm mina vänner. Då är det verklighet! Mina drömmar för mig framåt, mot ett nytt bokkontrakt. I mina drömmar är jag redan där…..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s