Lite nervös

inför morgondagens signering faktiskt. Det var ett tag sedan sist. Typ ett halvår. Nu gäller det att vässa armbågarna, smörja munlädret och sätta på den oemotståndliga charmen, för att inte tala om min kunskap om böcker och läsande! Jag ska ju inte ”bara” finnas på plats för att signera min bok. Nej, jag har ju föresatt mig att ge boktips, lästips och uppmuntra till att delta i en tävling också! Författare och läscoach!
Det ska bli riktigt kul. Men det svävar runt några vilsna fjärilar när jag tänker på det. Hoppas de sätter sig på blommorna och suger nektar och vilar sina vingar! Antar att de får ny fart i morgon. Håll tummarna att det ska bli många böcker sålda, och att jag ska lyckas inspirera många barn och föräldrar till sommarläsning!

Var för övrigt på bibblan med mina egna två. Svårt att motivera läsning där kan jag tala om! Rackarns vad det sitter fast! Vi får väl se om jag lyckas få dem att plöja en bok eller två. Beror kanske på belöningen jag talat om att de ska få…
Själv lånade jag Det av Stephen King. Drygt 1300 sidor. Och de två första delarna i Fogelströms arbetarklassiker. Det spänner ganska vitt!
Jag önskar er alla en härlig läs-sommar på det!
Jag återkommer med rapport om hur det gick på signeringen! 🙂


3 reaktioner på ”Lite nervös

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s