Oj vad det regnar!

Men det var för all del ganska bra igår när jag hade min boksignering! 🙂
Min känsla var bra när jag packade ihop och begav mig hemåt igår kväll. Knappt fyra timmar stod jag där och tiden flög iväg ska jag säga. Massor av sköna ungar lyckades jag fånga in i mitt nät igår! 🙂 Och en och annan förälder och morförälder. Vi hade ju en tävling samtidigt som signeringen. Det vill jag verkligen säga som ett tips till er alla, ha alltid en tävling samtidigt som du kan sälja dina böcker. I stället för att ”bara” sitta eller stå där med din bok i famnen och övertala folk att komma och lyssna på dig när du säljer in din prima bok, så kan du locka folk med en liten tävling. Det blir mycket lättare att lite snyggt passa in: ”Passa på att köpa min bok som jag signerar idag” (kanske till ett extra bra pris, just idag?).
Mitt syfte var också att locka till läsning i allmänhet, sommarlovslediga barn i synnerhet. Jag hade sommarläsbingo och andra små tricks som kan göra läsningen lite roligare, som en liten utmaning med belöning eller överraskning som slutkläm. En del ungar kan behöva den moroten, jag lovar!

Personalen frågade om jag ville komma tillbaka och köra samma grej igen! Det är klart, sa jag och seglade iväg med min fina prickiga klänning och fick för några timmar känna mig som en riktig författare igen. För oj vad roligt det är att signera böcker! Hur många jag fick sälja igår? Jodå, nio stycken! Det får la duga!
Tjing!
20140612_084440


5 reaktioner på ”Oj vad det regnar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s