Det var ett meddelande

på min mobil igår. Ett meddelande i röstbrevlådan. ” Hej, jag skulle vilja köpa din bok…ett barnbarn som skulle fylla nio år” Så kul! Hon bodde granne med mitt jobb, så idag knatade jag över på lunchrasten med två böcker i påsen (den var så billig, så hon ville ha två!). Damen hade varit inne på en restaurang/butik i där hon sett min bok tidigare. Jag hade tagit hem mina ex därifrån, eftersom de låg och blev dammiga. Men på biblioteket fanns det råd! Hon fick mitt telefonnummer av en go bibliotekarie (jag har redan skrivit att Kumla bibliotek har de bästa bibliotekarierna ever).

Nu förhåller det ju sig inte så att jag brukar få telefonsamtal från eventuella köpare. Om det vore så väl… Nej, detta får jag nog tänka på som ett undantag.
Så min fråga till er blir: Hur gör ni nu, ni som har böcker hemma, med ett eller ett par år på nacken, för att nå ut till fler köpare? Det skulle jag vilja att ni tipsar mig om! Tack på förhand och ha en skön kväll på er!

20140521_115338
Åh vad detta känns länge sedan…


4 reaktioner på ”Det var ett meddelande

  1. Kontaktar någon ”billighets affär” och kollar om dom vill ta in ett gäng på kommission och sälja dom riktigt billigt! 🙂
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s