Long time no see

Rackarns vad livet har mycket i beredskap åt en bakom nästa krök. Tjusningen och fasan blandas i en kanske röd-grön röra. Föräldrar som är gamla och hamnar på sjukhus, omställningen till ett lugnare liv. Vad har det för konsekvenser för dem? För mig?
Sjukdom och olyckor som samsas inom samma 24-timmarsresa. Stora pojken drabbas av den värsta sortens maginfluensa, samma dag som som jag beslutat mig för att ta en tvådagars timeout för att försöka komma ikapp mig själv på vägen. Dagen slutar med att yngste sonen får åka ambulans efter en redig vurpa på sparkcykel. Det gick bra ska tilläggas. Vila! Vila! Divergent minst sagt.

Hösten är vacker som en sommardag. Jag lyckades klämma ner mig i solstolen ett par timmar mellans sonens evinnerliga springande på toaletten. Ett avsnitt av Sherlock-favoriten hann jag också med. All-in-all en rätt bra dag. Ändå. Trots allt.

Idag är det lugnare. Fredag, skön känsla i vanliga fall. Lite spretig känsla just idag. Jag fortsätter glädjas över bokreleaser och bokmässan, men samtidigt gråter jag lite inombords. Jag är inte ombord. Inte precis just nu. Jag ska vänja mig vid att bara vara åskådare just nu. Samtidigt som jag vilar från skrivande kan jag ju åtminstone ägna mig åt läsande. Jag ska försöka.

Ha en skön fredag och helg, förhoppningsvis med fler stunder i solen. Kram!
cropped-20130720_144710.jpg


2 reaktioner på ”Long time no see

  1. Ibland händer allting på en gång, sen helt plötsligt rätar det upp sig igen. Man får använda sig av med och motgångarna i sitt skrivande och föra över det på någon annan när det känns för jobbigt. Då kan man i alla fall bestämma utgången själv. Ta hand om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s