Celebert sällskap

Jag har precis lämnat arbetsplatsen för några dagars ledighet. På måndag ska jag till frissan och på tisdag mina vänner (om ni fortfarande hänger kvar…), så ska jag ha boksignering på Akademibokhandeln på Marieberg Galleria i Örebro. Jag blev så rackarns överraskad och glad när jag mötte den här synen på deras hemsida. Vad ska man säga, sämre kompisar än Hellberg och Herrey kan jag tänka mig! 😉 Vill du läsa vad som händer då, klickar du här!

I somras körde vi ett liknande koncept och nu hörde de av sig lagom till höstlovet och ville köra en vända till. ”Ta med dig 25 böcker.” Aj, aj, kapten! Det ska bli jättekul att få göra något med min bok igen! Annars är den ju död. Det vet vi ju alla vid det här laget att en bok dör efter ett halvår sisådär. Om det inte kommer en uppföljare vill säga. Det hoppas jag ju fortfarande på men ännu inget definitivt besked.

Så detta var ett litet livstecken från mig! Hoppas ni andra mår bra och jag vet att många böcker är på gång därute! Grattis till er! Keep up the good work!


2 reaktioner på ”Celebert sällskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s