Julkalendern2014

Nu är det dags att promota lite här.
Jag är hemma och hostar, men att sitta vid datorn en stund funkar. Host, host.
Ok, promota var det ju!
Jag fick ju den stora äran att vara med på ett projekt som funnits några år på facebook, en julkalender som består av en berättelse med illustrationer, som förstås kommer ut med ett avsnitt varje dag, med start den 1 december.
Uppdragsgivaren är Torsten Larsson, som har ett företag där han bland annat ger ut sina böcker och ger kurser i it. Han har sysslat med detta sedan 2009.

Och jag är med och skriver! Det är jättekul och det har hjälpt till att starta igång mitt skrivande igen, efter ett långt uppehåll under hösten. Berättelsen är stark. Den handlar om fyra flickor i 12-års-åldern, men den är skriven för att passa alla åldrar. Jag skulle verkligen gilla om du valde att följa oss på facebook under jul. Ni får då en spännande och tankeväckande berättelse om julens budskap. Klicka här för att gilla och här för att ta en titt på själva sidan. Här får ni alla fall en teaser från den duktiga illustratören Jennifer Andersson. Hon har en hemsida med fler fina bilder. Kolla här! Hon har målat de fyra huvudpersonerna i årets kalender.

Huvudpersonerna-300x300

Annars brottas jag med tankar om utgivning. Hm, det borde inte vara så svårt att bestämma sig. Men det är det.


2 reaktioner på ”Julkalendern2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s