Novelltävling

Så har jag skrivit klart en novell till Allas novelltävling som slutar 15 mars 2015. Läs mer om den tävlingen eller andra intressanta skrivtävlingar på Eva Ulleruds blogg.

Min novell var ett år gammal, den har funnits som en kär historia och bidat sin tid. Jag skickade in den till en veckotidning då, men fick till svar att den var för snäll, det fanns inget problem som karaktärerna skulle övervinna. Det var liksom för bra.

Jag har lärt mig massor det senaste året. Om gestaltning, hur karaktärerna blir trovärdiga, om berättelsens olika delar och massor av andra saker som ÄR viktiga att tänka på för att det ska bli kvalité. Men framför allt behöver du finna din berättarröst. Det som gör dig unik. Massor av människor är duktiga skribenter, men ingen skriver precis som jag. Jag har mina historier att berätta, på mitt sätt.

I dagens inlägg i Debutantbloggen skriver Anna väldigt bra om att förfasas över eller inspireras av alla fantastiskt duktiga människor du möter i sociala medier. Det är lätt att tappa sitt skrivar-jag. Klicka här om du vill läsa.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s