En dag bland andra

Idag fick det bli fuskmat till middag. Mannen på möte, trötta och hungriga barn, varav en varit hemma med förkylning under dagen och så en alldeles säskilt galet trött mamma. Så idag serverades Billy pizzor till kvällsmat. Helt galet. Yngste sonens kommentar ”Jag längtar tills du är så här trött igen!” 🙂 Sötnos! Ibland måste livet få vara enkelt. Det är ändå så fullt av krav och måsten, så kan jag lätta på bördan genom att värma maten i micron ibland så är det värt det.

För övrigt så lever min hjärna sitt eget liv. När jag inte jobbar eller gör något annat som kräver lite hjärnaktivitet, så jobbar den på. Jag får hela tiden små hintar om vad jag skulle kunna skriva om. ”Den titeln vore nåt!” ”Undrar om jag skulle kunna skriva en krim/feelgood?” ”Mm, en kärleksnovell till, kanske?” ”Det där var en kul replik!” Så där håller den på. Jag kan inte säga åt den att stänga av sig. Helt omöjligt. Jag får fysiskt skaka på mig ibland för att jaga bort demonerna. Fast å andra sidan är det trevliga demoner. Det är bara att de rider mig. Jag kan inte värja mig snart. De kommer driva mig mot en alldeles bestämd punkt. Ett ställe where the magic happens. And I like it. A lot.

Kanske en liten campinghistoria?
Kanske en liten campinghistoria?

5 reaktioner på ”En dag bland andra

  1. Haha, så kan det vara. Jag vaknade en morgon med en mening i huvudet. Barton älskade brev. Och vem tusan är Barton? tänkte jag. Och varför brev??? Det tog ett tag att reda ut med min hjärna innan jag fattade vad den var ute efter. Men på fredag går den i tryck, novellen om Barton. He made magic happen 🙂

  2. Känner igen den där känslan av att ha många nya idéer som hela tiden dyker upp. Om det ändå fanns tid att skriva alla! Härlig kommentar från sonen.
    Kram Kim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s