Till Er mina läsare

Jag tänkte att ”Vad tusan, jag lägger upp hela novellen. Den är inte så lång, och det vore så otroligt kul om någon ville läsa den och ge respons. Det är ju ändå min allra lilla första novell som är lite otäck. Vilka klyschor har jag använt? Vad låter hyfsat? Vad som helst! Så SNÄLLA, ta en liten stund, läs och skriv något, bara ett ord kanske, men ändå, om vad du tyckte!” Tack på förhand.” Så tänkte jag.

smutstvätt


4 reaktioner på ”Till Er mina läsare

 1. Nämen- Anna- fy sjutton vad bra!!!
  Har sagt det tidigare! Du skriver både fängslande och får en att vilja läsa mer!!!
  Bra där!
  God fortsättning till dig och resten av familjen!
  Kram

  1. Tack Anna! 🙂 Vet bara inte riktigt hur jag går vidare. Verkar kunna kicka igång grejer rätt bra. Får väl fundera på fortsättningar. ..
   God fortsättning på dig med! På julen! 🙂
   Kram!

 2. Obehagligt! Väldigt bra stämning. Jag trodde det kanske skulle ligga en lapp vid Tomas som sade ”dö pedofiljävel” eller nåt annat, som liksom knöt ihop det med det andra obehagliga. (Eller att det var kvinnan som var skurken – som kontrast till allt hon oroade sig för och som hämnd för de fettstänkande köttbullarna 😉 ) Nu känns det lite ut ur det blå att han hittades död.

  1. Tack för att du tog dig tid att läsa. Roligt att du gillade stämningen. Det var nog det jag tränade på, att skriva så jag själv tyckte det var lite läskig stämning. Den döde maken blev nog bara. . 🙂 Men tanken var att han är pedofilen i alla fall. Därför byggde jag ut det partiet i texten innan. Tack igen för dina synpunkter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s