Tunga titlar

Jag unnade mig den. Boken som jag sneglat på några veckor. Gillade deras fyra förra böcker, oja. Sandmannen var den som fick mig att läsa till långt in på nätterna. Eldvittnet lyssnade jag på när jag laseropererat mina ögon och de andra två minns jag knappt. Hypnotisören var min första (fast jag minns inte så mycket av handlingen om sanningen ska fram). Paganinikontraktet finns det fragment av, sådär som det ofta blir med böcker för mig. Men att läsa om en bok tillhör det mer sällsynta. När det finns så otroligt många böcker jag vill läsa som jag ännu inte läst, nej att läsa om går bort.

Nu läser jag alltså Keplers nya, Stalker. Jag myser. Gillar känslan att det ligger en bok jag vill läsa där på bordet. Det har jag kommit på också. Att jag verkligen föredrar att hålla en riktig bok i handen. Låt gå för att det är billigt och bra att låna/köpa e-böcker, men hur kul är det egentligen på en skala?

Jag fick lust att skriva om en hemlighet också. Inte min, men väl någon som heter Victoria. Vi får väl se vad det blir av det.

Vad läser du just nu?


2 reaktioner på ”Tunga titlar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s