En bra början

på mitt skrivarår.
Jag har skrivit en riktig banbrytande grej för egen del. Några av er vet att jag testade att skriva något med otäckt innehåll, lite rysare så där. Fick massor av klok respons på den på Författare på Facebook. Flera tyckte jag skulle skriva vidare på den, det väckte så många frågor. Hm, det blir något att suga vidare på.
Tillbaka till mitt nya verk. Äckligt var det ja. Varför skriver jag detta? Ja, varför skriver jag öht? Vissa saker gör jag för att jag måste, historier som vill ut i det fria. Den här berättelsen väcktes ur en skrivtävling jag hade tänkt att delta i. Victorias hemlighet. Hennes hemlighet blev riktigt ruskig. Kanske för grov? Vad vet jag.
Det känns som jag är inne i en skrivprocess som leder in på nya okända vägar. Spännande och lite läskigt. Vem är jag?

image

Nu går jag även in i en ny process. Julkalendern ska bli bok under året.  Slutredigering väntar. Roligt. Även här väcks många frågor. Kommer manuset hålla? På vilket sätt ska det bli utgivet? Egenutgivning med sponsorer eller nappar det stora förlaget? Så många frågor…

För övrigt är tiden ur led. I min trädgård blommar penséer. Fel, fel. Samtidigt ger den lilla blomman löften om tider som ska komma. Visst är det spännande?

image


6 reaktioner på ”En bra början

  1. Hej kollega! 2015 låter som ett spännande år. Kvart över åtta. Jag tycker redan jag känner en annan doft och ser ett annat ljus. Eller så är det inbillning. Intressant att läsa om dina tankar och planer inför det nya året. En skrivprocess som hela tiden är i förändring och okända vägar. Jag känner igen mig i lusten att prova olika genre. Jag önskar dig ett gott författarår. :)Kram Bosse

  2. Det är det som är så kul med att skriva. Att skapa vidriga karaktärer som utför handlingar som man inte ens har kunnat drömma om. En verklighetsflykt! Bara att passa på och njuta. Jag har läst din bok nu Anna. Va bra den var, skrev om den på min blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s