Dagens sanning

Usch vad jag är trött på att vara avundsjuk. Jag vet att det inte kan hända massa saker hela tiden. Var sak har sin tid. Men nu skulle det gärna få hända nåt. Lite vad som helst. Bara det lutar åt fler böcker, fler utgivningar. Tack. Mina projekt:

  • Uppföljaren till Resan till sommaren. En bok som ska bli. Planerad utgivning 2015. Texten är ”klar”. Arbetar nu med en illustratör. Tror att det är bra med bilder i böcker 9-12 år. Roligt att arbeta tillsammans med någon också.
  • Väntar svar från två novelltävlingar. Under våren. Tycker att det är inspirerande med noveller. Och varför inte vinna?
  • Julkalendern 2014 som jag var med och skrev huvuddelen av. Ett arbete pågår med lektör för att sedan skicka till förlag. Mycket roligt och spännande! Vad ska hända? Bok? Tv-kalender? 🙂
  • Mitt Stora Romanprojekt! Jag skriver och skriver. Inte varje dag, men varje vecka. Det får jag vara nöjd med i nuläget. Klart jag vill skriva mer. Det kommer. Denna historia är så himla intressant. Spännande, fängslande, ryslig och intressant. Tre historier i en. Skitläckert!
  • Höll på att glömma mitt älskade ungdomsmanus hos Stora Förlaget. Väntar på svar, besked, nåt, vad som helst. Ja tack, kanske?

Kanske kommer någon annan att läsa min blogg och känna avundsjuka i framtiden. Det finns dagar då jag gläds med andra också. Vissa dagar mer än andra. 1005850_10151563077376179_836363716_n


9 reaktioner på ”Dagens sanning

  1. Men inte är du avundsjuk Anna, det tror jag faktiskt inte. Du jobbar ju på för fullt med alla dina projekt. Roligt att de är så många – lycka till med dem!

  2. Visst är det jobbigt att vänta på besked, jag är i samma sits. Både med böcker till förlag och olika novelltävlingar. Känns som om man bara står och trampar ibland, men efter ett tag lossnar det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s