Färjan har lagt ut, tut, tut.

Örat susar vidare. Har nästan accepterat det där lilla särskilda tillägget jag får i min hörsel, speciellt på höga toner (läs kvinnoröster, microns pipande, telefonsignalen m.m.) Märkligt är det i alla fall. Läkaren såg ingenting. Örat var så fint så. Jaha. Duktigt öra susa fint. Vad är det då? Huvudskakning. Den som lever få se.

Jag har läst halva boken nu. En man som heter Ove, som jag hittade i min pockethög. Jag har både en riktigt god vän och snälla föräldrar som gladeligen delar med sig av sina inköpta alster. Tack. Och nu var det Fredrik Backmans tur. Jag har inte varit helt förtjust i hans bok. Fram tills nu. I går kväll grät jag en skvätt till och med. Vet inte om det handlade om att klockan var mycket och jag var trött (läs extra känslig) men igår berörde boken mig mycket. Berättelsen växer. När jag får ta del av Oves enorma kärlek till sin fru, så smälter jag. Det är så fint beskrivet! Där fick Backman mig. Vi får se hur andra halvan av boken blir. Återkommer.

Har lyssnat på två avsnitt av Författarpodden av Agnes Hellström och Frida Skybäck. Vet att jag är lite sen, ”Herregud har du inte lyssnat på den förut?” Nej det har jag faktiskt inte, men nu har jag i alla fall börjat. Jag ska lyssna på ett avsnitt per dag har jag tänkt, när jag tar min powerwalk. Det kommer bli bra. För kropp och författarsjäl. Gillar deras ton. Intressant och samtidigt så skönt att få grotta in sig i sin favoritvärld och lyssna på sådana som vet/tycker/tänker sånt som jag är intresserad av. Kul! Har du fler intressanta poddar som du tycker jag ska ta del av, så bring it on.

Hur går det mitt manus då? Vet inte riktigt. Just nu vilar min hjärna lite. Återkommer senare helt enkelt.

Nu ska jag försöka göra det som krävs av mig just nu.

20140710_002541-1

Känner mig lite som en färja på havet. Vet vart jag ska, men det får ta sin tid.


2 reaktioner på ”Färjan har lagt ut, tut, tut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s