Sol-boost

Jag har alltid varit en människa som påverkas av vädret. Dåligt humör eller brist på motivation kommer oftast samtidigt som ett lågtryck. Och så tvärtom – när solen lyser fylls energin på, vissa dagar blixtsnabbt.

Jag är hemma och hittar ”lagom” (eller letar snarare) och när solen skiner är saker och ting lättare. Kommer då värmen också så blir det ännu bättre, värsta energi-smoothien (har du ett bra recept, dela gärna med dig!).

Jag ❤ solen!

Min nya bok Glashjärtat – vänner eller fiender håller på att bli klar. Jennifers illustrationer och omslag är under bearbetning och det är sannerligen väntas tider. Tankar på release, boka signeringar i sommar och andra roliga ting poppar upp i hjärnan. Jag väljer att se detta med boken och allt arbete runt omkring som påfyllning. Även om det betyder mycket arbete, så är det en helt annan typ av arbete än det vanliga ”arbetet”. Det kräver olika saker av mig och jag får också möjlighet att utvecklas. Det måste vara positivt.

Jag har filat på baksidestexten (vad svårt det är att veta när man är klar) och ska skriva ihop en författarpresentation som ska med i boken. Kul! Ska även hotta upp mitt porträtt på Idus hemsida. Viktiga saker det här.

Mitt manus till Den Stora Boken har vilat en vecka. Snart kommer jag att strukturera upp det och skicka det på testläsning. Snart. Jag behöver verkligen input, för att få veta vad som saknas. Om det finns luckor eller annat som jag förbisett. Hoppas att det kan ge mig en välbehövlig skjuts in i färdigställandet av det. För sedan ska det till en lektör.

Vad ger dig energi?

74497___gustavorezende___Kids_6_03


En reaktion på ”Sol-boost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s