Tjoff – tre testläsare på gång och snart smäller det

Mitt Kära Manus ska åka iväg till sina allra första läsare ikväll. En hög med drygt 100 A4-sidor ska tummas på och hummas över. Förhoppningsvis också tjoas över! Å, vad jag hoppas att de gillar!

Men det är klart. Jag vill ju egentligen inte att de bara ska gilla. Jag behöver få veta var bristerna finns. Om jag gjort loopar i tid och rum som jag inte ser när jag läser. Jag vill veta om det är trovärdigt och spännande eller om jag skapat något platt och ointressant. Jag behöver få deras input för att kunna gå vidare.

Det svåra med mitt manus är att det spänner över tre olika decennier. Jag har kopierat och klistrat ett par gånger för att få en bra blandning. Att veta var de olika delarna passar in för att göra det som mest spännande, få till en lagom tvist eller att inte förekomma handlingen. Det Är Så Svårt.

Idag fick jag också se de sista bilderna till Glashjärtat – vänner eller fiender. Jennifer har jobbat hårt för att få till allt i tid. Nu återstår att skicka in manus och bilder till förlaget, och det senast 1:a april. Och det verkar vi ju hinna med god marginal. Det är ”bara” baksidestexten och författar- och illustratörpresentationen som är kvar från vår sida.

Så Sverige – Nu köööööör vi!

running-498257_1280


2 reaktioner på ”Tjoff – tre testläsare på gång och snart smäller det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s