En månad till

Vi går en härlig tid till mötes. När solen är framme bildar den en underbar famn av värme, åtminstone i lä. Jag älskar värme och ljus. Jag hoppas dessa två element ska hjälpa mig tillbaka till den forna kraften och energin. Tillsammans med stärkande smoothies med massa vitaminer och antioxidanter ska det lyckas. Om det vore så enkelt … Jag är bara så fruktansvärt otålig. Allt ska ske så fort. Min akilleshäl.

Nu är manus, baksidestext och författarporträtt inskickat till förlaget. Jennifer skickar sina fina bilder idag, så nu har de allt de behöver för att skrida till verket. Det blir snart en ny bok! Hurra! 🙂

Jag hoppas faktiskt att det tar lite tid denna gång. Jag vill hänga med i svängarna när det kör igång. Jag vill ha kraften att fixa ett release-party, boka signeringar, leta upp marknader och starta marknadsföringskanaler på sociala medier. Jag vill göra detta i en lugn takt och framför allt hinna njuta av det.

Något som står högt på önskelistan är att finnas på plats på bokmässan en dag i höst. Gärna två dagar men det kostar ju en del. Pengar är det minsta som finns i en sjukskrivens plånbok. Ha, idag fick jag till och med en skuld på mitt lönebesked. Sådant muntrar upp!

En månad med fler och fler varma, ljusa och soliga dagar står på min önskelista. Promenader med lilla hunden. Kaffekoppen på altanen. Läsa massa böcker. Titta på serier. (Någon dag lär det ju bli sämre väder.)

Hoppas du hittar din balans i tillvarons snårskog. Njut av det du har omkring dig.

20140521_115925

En tid av doft

En tid av sol

Jag känner löftet i vinden

En jagad själ

En vilsen suck

Det är svårt att finna ro

En annan tid

En annan värld

Framtidstro och gudstro

Jag letar

Jag finner

Nu är tid


6 reaktioner på ”En månad till

  1. Så skönt det låter, önskar dig verkligen att din önskelista faller in! Och när jag läser kommer jag på att jag önskar mig samma saker. Lite påverkad av de två bilderna, bokomslaget och fotot, som känns väldigt sommarsköna.

    1. Lagom är oftast bäst. Konstigt nog, jag som gillar mycket! ☺ Poeten kommer hand i hand med melankolin är jag rädd. Men just nu välkommen in . Eller ut! 😉

  2. Svårt att alltid hänga med i svängarna, allt ska ske på en gång nuförtiden. Bråttom, bråttom. Ibland stressas det för mycket till ingen nytta. Ta hand om dig och hunden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s