Sjukdom råder, tyst det är i huset

Influensan har tagit mig i besittning. Feber, hosta, huvudvärk och förkylning. Blä.

Jag har sett så gott som alla skräpteveprogram som finns att se. Jag har sett all töntig och jobbig reklam som finns, bara för att jag inte ens orkar byta kanal.

Några favoriter bland skräpet har jag fått. Baggage Battles till exempel. Har du inte sett det så handlar det om några väl valda människotyper som åker USA runt och köper värdefulla saker eller väskor, lådor som de inte vet vad som finns i förrän efter köpet. Lagom spännande.

Alla brittiska program som handlar om husköp är också ganska roliga. Fina engelska hus på landsbygden. Eller gigantiska husbyggen som nästan aldrig blir klara i tid. Men oj, vad fina de blir!

Miami ink är också kul. Roligt att se hur de lider, samtidigt som några tatueringar blir riktigt snygga. Jag gillar tatueringar.

Men nu längtar jag bara efter att bli frisk. I morse befann jag mig i feberlandet mellan vaket tillstånd och sömn. Då fick hjärnan för sig att gå på högvarv. Jisses vad planer jag hade då! Konstigt. Just nu är det tomt där inne.

Jag tror att jag ska titta på tv en stund.


8 reaktioner på ”Sjukdom råder, tyst det är i huset

  1. Feberplaner låter ungefär som drömidéer. Man har jättemycket viktigt i huvudet när man svävar mellan vaken och sömn och morgonen efter är det inget kvar. Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s