Glädjande om marknadsföring

När jag slog igång mobilen på morgonen möttes jag av ett väldigt trevligt meddelande från Mikhael Mikalides, mannen som bland mycket annat startat Författarskolan i Södertälje. Den har blivit mycket uppmärksammad i media på sistone, de har medverkat i Lilla Aktuellt och i SVT m.m. Klicka gärna här för att ta del av deras fantastiska arbete. Deras antolologi har precis kommit ut.

Nu är Mikahel och hans fru aktuella med boken Agalias väktare, en jättefint illustrerad fantasybok för barn. Klicka här så får du läsa om den. Klicka här så får du se boktrailern. Mikhael har också ett bokförlag, Prinsen och Prinsessas Bokförlag. Mikhael är en mycket driftig person!

1b9d7c1c6e-Framsida2_RGB

Vi skrev julkalendern på Facebook förra året tillsammans med många fler. Det var så vi kom i kontakt med varandra. Efter att ha pratat böcker och författarskap en del, så meddelande han nu på morgonen att han haft kontakt med en bibliotekarie som nyss beställt två ex av Resan till sommaren. Hon ville läsa den först för att avgöra om de skulle köpa in en klassuppsättning. De ville också veta när Glashjärtat kommer ut, så de kunde köpa in den också. Sådant gör en glad!

idus-bilden

Vi har mycket att vinna på att hjälpa varandra där ute. Om vi tipsar om böcker av författare vi stött på så finns en stor möjlighet att andra gör likadant. Det kan innebära ett lyft för marknadsföringen. Jag önskar alltid några titlar på bibblan som är nya och de köper in på löpande band. Jättekul!

Gör så du också! Oj, vad böcker vi kan hjälpas åt att sprida! 🙂

Jag har tidigare tipsat om böcker på min blogg. Min blogg är absolut ingen bokblogg i den bemärkelsen, jag har ingen ambition att att börja recensera böcker. Men det är roligt att marknadsföra böcker från författare som jag har en kontakt med på något sätt, till exempel i gruppen Författare på Facebook. Det finns fler bra grupper för skrivande människor och det är verkligen givande att ha utbyte där.

Pst! På tal om marknadsföring … Jag har precis startat en författarsida på Facebook. Tryck gärna på gilla-knappen.

En sista grej: Idag åker en reviderad inlaga till Sandra på Idus för ännu en finputsning. Omslaget har fått sig ytterligare en ansiktslyftning och det kommer bli så himla bra. Det närmar sig verkligen … 🙂


7 reaktioner på ”Glädjande om marknadsföring

  1. Visst är det bra att hjälpa varandra och min erfarenhet hittills av alla författare jag träffat på via internet och på andra sätt är att de alla är hjälpsamma. Det är en skön värld att skriva i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s