Jo, det var ju det där med marknadsföringen … bloggar, facebook, insta … hej och hå …

Min blogg är inte så välbesökt, men den fyller en funktion. Främst för mig i min process som en skrivande person. En och annan pärla har jag trätt på min virtuella tråd. Vem vet, en vacker dag kanske vi ses IRL. ❤ Kanske någon har läst min blogg med nöje också och till och med fångat upp en tråd värd att väva in i sitt eget mönster i nätet av drömmar.

Jag har också startat en facebooksida för mitt författarskap. Jättekul! Senaste dagarna har det fullkomligt ramlat in nya gillare. Är nog uppe i 60 stycken nu. Wow! Om det fortsätter i samma takt alltså. Lär det inte göra. Men jag är glad för varenda gillare! Tro inget annat.

Facebook. Detta ställe alltså. Allt är möjligt känns det som. I gruppen FfpFb (Författare på Facebook) finns en otrolig glöd och hängivenhet som aldrig sinar. Hjälp och pepp och annat matnyttigt om vartannat. Där kan man också jobba upp en profil. Jag börjar känna igen en hel drös med folk där nu. Massa nya böcker har jag lånat på biblioteket tack vare den gruppen också. Det kan du läsa mer om i ett annat inlägg.

Mitt gamla instagramkonto skrämde jag igång när jag ändå höll på. Där heter jag _annahelgesson_ Många kontakter kan knytas även där och det gäller att synas. Överallt. Våra bokomslag ska finnas på näthinnan på alla när de gått och lagt sig om kvällen! Och så följer vi varandra där också! 🙂

Oj. Jag har inte twitter. Än. Jag tycker att detta räcker för mig att ha koll på.

Klick, klick!


2 reaktioner på ”Jo, det var ju det där med marknadsföringen … bloggar, facebook, insta … hej och hå …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s