Refusering och inbjudan

Dagens inlägg innehåller blandade skurar, precis som himlen bjudit på idag. Just nu är det uppehåll och det är ändå ganska varmt i luften. Det doftar gott, naturen börjar prunka och det ligger verkligen något i ”den ljusnande framtid är vår”.

Jag har skrivit lättlästa manus för 6-7-åringar och skickat till många förlag som har just lättläst som sin nisch. Precis nu när jag satte mig ned för att skriva på bloggen så damp det ned ett litet mail från ett av de stora i den genren med ett vanligt standarssvar. Jag är välkommen att återkomma om jag skrivit något annat som jag tror kan passa dem. Så detta passade inte. Tydligen. Nehej. Då så. Jag väntar svar från ett som redan meddelat att de tagit emot mitt manus. I mitten av maj ska redaktörerna sitta med manus och jag kunde räkna med besked i slutet av maj. Snart, faktiskt. jag har gott hopp. Fler förlag har mitt manus i sina inkorgar så ”den ljusnande framtid är min”.

Fick även ett mycket glädjande mail för ett par dagar sedan. En inbjudan som att medverka på en hembygdsdag/barnens dag här i närheten. Att berätta om mina böcker och naturligtvis ha med böcker till försäljning. Klart jag sa ja tack! Tyvärr hinner inte Glashjärtat komma från tryckeriet tills dess, så jag får väl helt enkelt uppmuntra till att förhandsboka den. Resan till sommaren får en alldeles egen sista tillställning. 🙂

Roligt att bli sedd och efterfrågad. Vanligast är att jag själv ringer och frågar, eller passar på att ställa frågan om jag skulle kunna få komma, så som jag gjorde när jag besökte biblioteket senast. Så biblioteksbesök kommer det att bli, troligen i höst och det kan passa bra som upptakt på en ny termin. Glad och förväntansfull. Det är mycket som ligger i startgroparna.

Så det randiga fortgår. Det är väl precis så som livet är, högt och lågt, glatt och långtråkigt, roligt och tråkigt på samma gång.

Oavsett så är den ljusnande framtiden verkligen vår!

Ta hand om dig och ha en skön fortsättning på söndagen och start på nästa vecka. Den är kort för de flesta. Hoppas på soool! ❤

Några bilder från Hallsbergs bibliotek. Vilka skapelser! Böckerna får en fin avslutning på detta sätt, tycker jag.

20150508_112242 20150508_112355 20150508_112340 20150508_11232720150508_112625


2 reaktioner på ”Refusering och inbjudan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s