I väntans tider – med allt!

Måndag. Jag är fortfarande sjukskriven och kommer vara det till hösten. Jag har bestämt mig för att ta ledigt från sjukskrivningen och satsa på att ha semester. Jag vet att det låter märkligt, men det känns som om jag också behöver ett avslut för att känna att sommarledigheten är befogad.

Jag längtar efter sommaren av många anledningar och ni som känner mig vet att sol och värme ligger överst på önskelistan.

Ledig förresten. Allt är relativt. Jag går just nu som på nålar eftersom min nya bok Glashjärtat – vänner eller fiender ska komma från tryckeriet den här veckan. DÅ kan jag börja jobba! Ta tag i signeringar och andra boksammanhang som jag vill göra under sommaren. Det ska bli ljuvligt!

Resan_till_sommaren2_

Mitt nya manus om tvillingarna Saga och Simon har varit hos ganska många testläsare under våren. Nu väntar jag på ett brev från Falköpingstrakten där författaren Ann Olerot haft mitt manus på testläsning i sonens klass. Jättekul! Jag väntar på den responsen för att få känna in inspirationen över att skriva klart manuset.

En sak till – jag har haft kontakt med en illustratör (väldigt duktig tjej) som tyckte om manuset och kunde tänka sig ett samarbete. Jag väntar på definitivt besked och om hur vi går vidare. Så spännande!

Mer då? Jo, jag väntar på min roll-up som ska komma från tryckeriet denna vecka.

Jag har skrivit ett gästinlägg till Eva Ludvigsens blogg framöver också. Ska bli kul att se om jag får några reaktioner på det. Det handlar om marknadsföringskanaler. Tack vare min marknadsföringscoach Anna Hellqvist så börjar jag bli en riktig fena på det. 😉

Så man kan lugnt säga att jag går i väntans tider, eller hur? Vad väntar du på?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s