Världens turgumma!

Jag tillbringar ganska mycket tid inne på sociala medier om dagarna. Säkert för mycket ibland och det är nog inte bra i längden. Ont i nacken, stela axlar och sittsår. Plus att jag har mycket annat jag också vill göra än att sitta och stirra i en telefon. Sociala medier har den effekten har jag märkt … Men sen kan det få väldigt goda konsekvenser också. Här följer tre riktigt goda exempel på en positiv snöbollseffekt.

Jag har nämligen vunnit böcker i boklotterier! Närmare bestämt fyra stycken. Och det på kort tid. Jag vet inte riktigt hur planeterna står i förhållande till mig som är född på 70-talet i början på mars, men tydligen måste tiden vara optimal för just bokvinster.

Det började med Camilla Davidssons lotteri. Hon lottade ut sin första bok i pocket ”Under vintergatans alla stjärnor” och den purfärska ”Pensionatet vid världens ände”. Jag hade redan läst första boken och visste precis vem som skulle få låna den om jag vann. Och jag var verkligen en av de lyckliga vinnarna! Jag blev så glad när jag såg det på facebook. Nu ska det bli så spännande att läsa hur det går för Emma …

under_vintergatans_alla_stjarnor-davidsson_camilla-30364186-2986637775-frntl     pensionatet-vid-varldens-ande

Sedan var jag med i utlottningen av Anne-Lie Högbergs roman ”Det kommer aldrig mer vara du”. Jag har varit så nyfiken på den boken länge, och nu har jag vunnit den också. Jag som aldrig brukar vinna något! Tada! Jag blev så förvånad och lycklig när det nådde mig på facebook strax innan läggdags igår kväll. Jippy, nu får jag läsa den också i sommar. Perfekt.

9789187548079_200_det-kommer-aldrig-mer-vara-du_haftad

I morse när jag startade telefonen så fick jag ännu en vinst i knät. Jag hade vunnit mitt tredje boklotteri och det på instagram. Vinsten var Tomas Sjödins nya bok ”Det är mycket man inte måste”. Den boken såg jag travar av när jag var på Torpkonferensen och signerade mina böcker. Har hört en del om den och ser fram emot att få läsa den också. Jättekul!

9789173874120_200_det-ar-mycket-man-inte-maste-kronikor

Turgumman det är jag det!

Jag vågar inte delta i fler boklotterier för nu bör jag ha uppfyllt min kvot för lång tid framöver. Men visst är detta ett säkert bevis på att man kan ha både nytta och nöje av sociala medier?

En annan sak – det är inte så konstigt att jag inte skriver så mycket på mina egna texter nu. Jag har ju så rasande mycket att läsa!

I morgon fortsätter min sommarskrivskola. Då handlar det om vilka hinder som kan stå i vägen för ditt skrivande. Hoppsan. Det verkar som om jag behöver läsa den för egen del …

Kram på er!


En reaktion på ”Världens turgumma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s