Recension värd att dö för

Jag svävar runt och känner kraften av en recension som heter duga. Så glad och tacksam över att flickan, som heter Jennifer, tog sig tid och visade mig sin uppskattning genom att skicka mig detta.
Tänk om våra läsare visste hur glada vi författare blir av sånt här!

image


10 reaktioner på ”Recension värd att dö för

 1. Det är väl just för såna här omdömen man kämpar på som författare, att beröra på något sätt. (plus att se cashen strömma in på kontot..hehe). Skämt åsido, det måste vara roligt att glädja och inspirera en ung människa på det sättet. Ger dig energi att fortsätta 🙂

   1. Nej, man skall nog inte bli författare om man tänkt bli rik 🙂 Om man betänker hur mycket tid det går åt till att skriva en bok så är nog ersättningen i de flesta fall löjligt liten per timme. Kan tänka mig att det är ännu värre med ersättningen för just barnböcker?

   2. Nej rik blir man tyvärr inte. Jag har än så länge bara gett ut barnböcker och allt är ju avhängigt förlagsavtalet. Det kan nog variera väldigt mycket!

   3. Appropå förlagsavtal. Hur många förlag fick du skicka manus till innan du fick det antaget? Är du nöjd med det förlag du har? Fick du vänta länge på besked?

   4. Jag skickade in till ett tiotal om jag minns rätt. Idus förlag svarade inom två-tre veckor. Jag är jättenöjd med förlaget. Personligt och mycket seriöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s