Mitt i veckan

Det är ju onsdag och blogg52-dags. Husbilen är packad och vi väntar på klarsignal från våra vänner så att vi kan styra kosan mot Tiveden för några dagars skogscamping.

Sommaren pågår under tiden som många av oss längtar efter mer värme och sol och bad hela tiden. Vad händer om det inte kommer tillbaka under semestern? Många blir deprimerade och tycker att sommaren varit dålig.

Vad kan vi göra åt det? Ingenting. Vi behöver lära oss att ”gilla läget”. Men man är superduktig på det. Han säger att vi ska njuta av det som är. Klokt.

Nu ska vi iväg i sommaren och upptäcka spännande skogar och sjöar. Blir det bad? Blir det sol? Det får vi se. Nu ska vi göra det bästa av det som är.

image


9 reaktioner på ”Mitt i veckan

  1. Man får njuta av ledigheten och att slippa ställa klockan. Njuta av att kunna vara ute mer, plocka svamp, läsa och skriva. Kommer solen fram får man kasta på sig bikinin och se om man hinner bli lite ljusbrun. Trevlig resa!

  2. Håller med din man. Vi är alldeles för duktiga på att sukta efter det som inte är eller finns istället för att se det som vi faktiskt har. Även en regnig dag kan vara fin. Perfekt för att ta en tur i stan, gå på museum eller nån annan aktivitet. Sånt man inte vill göra när det är varmt och soligt. Eller varför inte bara kura upp i en skön soffa med en spännande bok. Då kan man läsa ut hela utan att ha dåligt samvete. Huvudsaken är att man inte fryser har jag kommit fram till 😉 Njut i nuet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s