Gästbloggande – nätverkande

I morgon gästas jag av Ann Olerot, författare till Grannflickan och Änglasynden. En modig egenutgivare som kommer att dela med sig av hur hon hittar inspiration till sitt skrivande. Missa inte det!

Anna Hellqvist är en stor inspirationskälla för mig när det handlar om nätverkande och marknadsföring. Vi träffades genom bloggutmaningen Blogg52, där tanken är att man ska skriva ett inlägg varje onsdag och läsa och kommentera varandras bloggar. Jättekul och inspirerande bara det! Bloggande kan verkligen vara kontaktskapande.

smiley-432563_1280

Anna har nyligen kickat igång ett tema på sin blogg där hon inbjuder till gästbloggande. Ta chansen och nätverka! Känner du att du står och stampar med din blogg och inte vet hur du ska komma vidare, så är detta en chans att testa något nytt.

Annas blogg inspirerar även på andra sätt. Hon är en fena på marknadsföring och hon har flera inlägg där hon skriver hur du kan maxa din blogg, bland annat genom att länka till andra bloggar. Så klicka in på www.anna.hellqvist.com så får du ännu mera inspiration, jag lovar.

Ha en bra fredag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s