Min ”att göra – lista” glänser

Det är så mycket kul som ska hända framöver. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Det får bli en punktlista:

  • Jag medverkar i radioprogrammet Förmiddag i Radio P4 Örebro i morgon tisdag kl. 10.30 -11.00. Då ska jag prata om min bok och dess viktiga innehåll kopplat till skolstarten. Superpirrigt och kul!
  • Bokrelease på Kumla bibliotek tisdag 1 september kl. 18.30- 20.00 i Magasinet. Jättekul att få göra något ordentligt runt min fina bok. En fest, hurra! Då ska även Pelle Elmgren spela och sjunga våra låtar. Han har skrivit musiken och jag texten. Wow, alltså!
  • Boksignering inbokad den 17 september på Bokugglan i Kumla kl. 15.00. Kul att få gästa dem igen.
  • Bokmässan i Göteborg – Lördagen den 26 september kommer jag att befinna mig där hela dagen. Särskilt vid Idus monter mellan kl. 13 och 15.30. Ska bli så roligt! Åka tåg och allt … 🙂
  • Mitt nya barnboksmanus är hos lektör och jag ska få tillbaka det i dagarna. Känner mig laddad att ta tag i ev. ändringar och göra klart det för att skickas till förlag. Har även fått fler bilder från illustratören och det känns bra. Så spännande och inspirerande att ha ett nytt manus i detta skede.
  • Utanför författandet finns det en annan värld också. Jag ska börja arbetsträna på min skola om ett par veckor. Det känns också bra. Härliga kollegor som är värda att längta efter.

1005850_10151563077376179_836363716_nBild från min allra första bokrelease. Resan till sommaren 2013. Fina minnen.

Ha en fin måndag! ❤


7 reaktioner på ”Min ”att göra – lista” glänser

  1. Wow! Vad kul! Låter som en hel del inspirerande och roliga aktiviteter. Väntar med spänning på en länk till radioprogrammet sen här på din blogg för risken är stor att jag missar den i morgon.

  2. Låter som en bra lista. Jag ska försöka hälsa på dig under bokmässan. Är inte ledig dom dagar du ska signera i september men önskar dig lycka till i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s