En härlig kväll på Kumla bibliotek – bokreleasen för min bok Glashjärtat – vänner eller fiender?

Det var en pirrig Anna som hade packat bilen full av fikabröd och frukt, godis och engångsmuggar och kaffetermosar. För att inte tala om en massa böcker, signeringspennor och reklammaterial. Äntligen var det dags för den officiella releasefesten för min andra bok Glashjärtat – vänner eller fiender?, en barnbok för mellanåldern. Min fina blåa bok.

Lokala tidningen dök upp som överenskommet och gjorde en intervju. Och det ordentligt. Det blev till och med ett tv-inslag på kuppen. Jättekul! Vill du se det, kan du klicka här. 🙂

Min kollega Pelle Elmgren hade lovat att sjunga och spela gitarr under kvällen. Så duktig han var! Det var också väldigt roligt att han framförde de två låtar som vi skrivit tillsammans, Sången om oss och Berättelsen om dig. Jag fick faktiskt gåshud att höra dem live och kände mig lika stolt över låttexterna som över boken, om sanningen ska fram. Magiskt! ❤

Jag hade en hedersgäst också. Även om jag var själaglad för varje människa som hade tagit sig dit, så var det ett ljus som lyste extra starkt just denna kväll. Min blogg-vän Kristina Forsberg från Dalarna hade åkt ända till Kumla för att vara med på min bokfest. Det var så roligt att träffas live! I framtiden kommer det kännas extra speciellt att läsa hennes texter. Fantastiskt kul!

Jag är tacksam och glad över de möten som uppstod under kvällen. Glada människor som gjorde mig så glad. Tack till er alla att ni gjorde min fest till en fest! <3<3<3

20150901_183417
Riggat och klart. Nu kör vi! 😀

 

20150901_185506
Pelle Elmgren in action. Tack för din medverkan!
20150901_185512
Fina gäster. Tack till er alla! ❤
20150901_183623
Tack vare sponsorer och en snäll svärmor stod bordet dukat så här fint till gästerna.
20150901_194919
Kristina ❤
20150901_183515
Härligt med fd elever som helt plötsligt blivit stora tjejer! ❤
IMG_20150906_212014
Oj så brun jag ser ut! Tack Birgitta för bilden! 🙂

7 reaktioner på ”En härlig kväll på Kumla bibliotek – bokreleasen för min bok Glashjärtat – vänner eller fiender?

  1. Det syns på bilderna att det var en riktigt lyckad release – och både tidning och TV därtill! Jättestort grattis Anna!

    Så roligt att ni träffats på riktigt, du och Kristina! Visst är det konstigt, man kan känna varandra via facebook utan att någon gång ha mötts och så plötsligt ses man i verkliga livet.

    1. Jadå, det var jättekul att så många kom. Jag saknade dock mina föredrar som fick förhinder, men så kan det ju gå ibland.
      Lycka till på din fest. Jag vet tyvärr inte om jag kan komma. vi får se hur livet blir tills dess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s