Livet börjar återvända! Bokrecension, signering, bokmässa och lite nya planer

Igår fick jag en efterlängtad recension. Jag var nästan på vippen att skriva ett argt/desperat/frustrationsfyllt inlägg på bloggen om bristen på just recensioner av min bok Glashjärtat. En bok BEHÖVER det. Annars får man jobba häcken av sig som författare, vilket man gör ändå kanske, för att synas överallt. Jag vet inte hur du gör, men jag är aktiv på sociala medier och försöker att boka in signeringar och annat för att få komma ut och marknadsföra mig och mina böcker. Det tar tid och kraft. Så recensionen var mycket välkommen.

Jag är lite lugnare nu. 🙂 På bloggen Ett liv vid havet dök nämnda recension upp. Boken blev omtyckt och jag fick bra respons. Roligt! Vill du läsa den så klicka här.

På torsdag är det dags för nästa signering. Den går av stapeln i Kumla på Ugglan kl. 15.00. Hoppas vi ses där, om du finns i krokarna.

För övrigt är det bokmässan som hägrar. I natt när jag inte kunde sova så gick tankarna loss. Vilken väska ska jag ha? Undrar vilken ingång jag ska ta? Vilka skor blir bäst? Undrar om det är kallt där inne? Hm, svart eller vit klädsel enligt förlaget. Hm, det är inte mina färger! VAD ska jag egentligen ha på mig? Vattenflaska, visitkort, flyers … plånbok, mobil … tågbiljetterna …

Nya planer då? Ja, det är än så länge bara planer, så det finns inget att skriva om – än. 🙂

Det där om livet då? Jo snoret börjar att släppa loss, jag har orkat att göra en omelett till lunch och till och med skurat toan. Det ni!


6 reaktioner på ”Livet börjar återvända! Bokrecension, signering, bokmässa och lite nya planer

  1. Åh Anna! Det är din förtjänst att jag lyckas ta mig till Bokmässan och jag är sååå lycklig. Mest glad är jag över att få chansen att träffa dig. Ska bli så himla roligt!

  2. Visst är det viktigt med recensioner. Jag har lämnat min novellsamling till Katrineholms-Kuriren men inte hört något av dom än, det känns nervöst!
    Kul att du ska ner på mässan, det ska jag också. Åker på fredagen o hem på söndagen. Bra skor är packade!! Vi kanske ses! Lycka till på din signering.

    1. Hoppas du blir recenserad i alla fall. När jag debuterade med Resan så skickade jag böcker till Sveriges alla stora tidningar, mailade och ringde till alla. Kändes helt dödfött. Jag har inte gjort det denna gång. Har försökt att hitta andra kanaler. Det är så svårt!
      Klart vi ses. Det är ju inte så många där på lördagen! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s