Kärlek, manus och musik. Nu ni!

Först får ni den här av mig. Lyssna för sjutton gubbar!

Idag, tisdag, firar min man och jag 25 år som gifta. Jag var 19 och han 23. Vi har tre barn och snart ett halvt liv tillsammans. Jag älskar honom så otroligt mycket.

För snart ett år sedan hade vi en tuff period. Mycket hände som var dåligt. Vår kärlek testades och vet ni vad – den höll! Och den blev på kuppen så mycket starkare och mer närvarande. Tänk så det kan bli. Saker som nästan har sönder en inifrån kan läka och bli något fantastiskt. Om man vill. Om man pratar. Om man kämpar på i detta som kallas livet. Ingen har sagt att det ska vara lätt. All min kärlek till min underbara man! Hoppas vid Gud att vi får minst 25 år till tillsammans. ❤

Idag, tisdag, blev det klart vilken person som ska illustrera min nästa bok. Vi har inget kontrakt än, men jag tror stenhårt på oss. Berättelsen och bilderna kommer att gifta sig. Ha, ha. Det känns så otroligt spännande, och det förlag som missar oss får skylla sig själva. Den känslan har jag och den tänker jag behålla. Here we come! Vem det är? Det håller jag på tills vi har pratat ihop oss lite mer. Håll ut vänner!

Musik, var det också ja. Jag behöver musik i mitt liv. Jag kan även behöva total tystnad runt mig, kanske beror det på min utmattning, jag vet inte. Men jag använder ofta musik. Ibland ger den mig energi (oftast), den kan sätta mig i en särskild stämning (mm, jajamensan) och den kan få mig att bubbla av lucka som känns fysiskt på insidan. Just nu njuter jag av Elias. Va, har ni inte lyssnat än? Men GUD, gör det NU.

KRAM


8 reaktioner på ”Kärlek, manus och musik. Nu ni!

 1. Grattis på bröllopsdagen! Vi har varit tillsammans i 36 år och är lika lyckliga fortfarande.
  Bamsekram Kim ❤

   1. Ja, jag är lycklig över att ha en man vid min sida som gått igenom vått och torrt med med. Livet innebär inte bara en dans på rosor. Många ger upp för fort, det är i motgångar som kärleken blir starkare. Fira rejält och ge honom en kram från mig också. Kram Kim ❤

 2. Grattis på bröllopsdagen säger jag också. Mrs SC och jag har varit 33 år tillsammans – 30 som gift par. Det är en process och en levande, växande varelsen, ett äktenskap. Den behöver omsorg och skötsel men sen kan det blomma i många år. Lycka till med det nästa 25 år!

  1. 33 years. That is something to be proud of. But I understand exactly what you mean. It´s sometimes a struggle, but whiteout it, I don´t think you can go as far. It´s needed somehow.
   Thanks, John, we will keep up the good work. Same to you! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s