Snart dags att börja förbereda sig inför julen. Varför inte med att ladda hem den magiska berättelsen Natten?

julkalender december solidaritet kärlek flyktingbarn e-bok barnbok skola

Natten är skriven av ett gäng författare som hittade varandra på Facebook. Berättelsen vi skrev var en julkalender som publicerades under december fram till julafton 2014. Jag är stolt över berättelsens budskap.

Vi behöver mer förståelse i vår hårda värld. Senast igår blev jag fångad av en tråd på en blogg som handlade om mobbning. Vi har så lätt att se lösningar som ligger utanför oss själva. ”Bort med de som bråkar.” Åh, vad jag önskar att vårt samhälle kunde lysa mer av kärlek och solidaritet! Älska din nästa såsom dig själv. Har vi så svårt att se vår sanna potential? Älskar vi inte oss själva? Är det därför vi misslyckas att älska vår nästa?

Flyktingströmmar av sällan skådat slag. Mobbning-tema på tv i TRE olika program. Jag är delaktig med min historia som mobbad. Mina böcker. Vi behöver känna oss älskade. Vi behöver bli sedda för dem vi är, inte för det vi gör!

Snälla människor – älska varandra.

Natten är en kärleksförklaring till alla människor. Oavsett hudfärg, religion eller andra faktorer så kan vi göra skillnad. Vi kan visa kärlek. Julen är en kärlekens högtid, vare sig vi tror på Gud eller inte. Gemenskap med dem vi älskar. Tid och omsorg för varandra.

Vill du beställa boken går det bra att göra det här.

Tack för ordet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s