Bokförsäljning, manussvar och snart en ny serie på bloggen.

I går besökte jag Sköllerstas fina gamla hus, Sockenstugan som ligger mitt emot vår vackra medeltida stenkyrka.

Det var ett härligt gäng som hade samlats där, gamla och unga, bara kvinnor. Stickkaféer kanske inte lockar så många män. I alla fall så var det en fantastisk kväll, med många fina samtal och möten. Jag berättade om mina böcker om Rami och Freja och publiken lyssnade duktigt. Det kändes kanonbra! Jag var lugn och saklig och kunde berätta allt detta som jag tycker är så fint och viktigt med mina böcker. Det är bra att få tillfällen att träna på att hålla föredrag. Jag gillar det.

En hel del sålda böcker blev det också. Jätteroligt. Det kanske är mitt forum? Tillställningar där mormödrar och farmödrar gärna köper en bok med ett budskap till sina barnbarn. Det blir att fundera vidare på.

Jag fick ett svar från läromedelsförlaget igår också. Mitt manus har hamnat i ”läsa en gång till”-högen. Det känns bra. Jag var så inställd på ännu en refusering när jag såg mailet i inkorgen. Jag hade dessutom precis fått en refusering från en av de Stora Förlagen. I och för sig så satsar de kanske inte på just den här typen av lättlästa böcker, så det var väntat. Så hoppet lever kvar. Under v. 45 ska jag få svar. Håller alltså fortfarande tummarna. Pust!

Annars sitter jag och skriver på en ny serie som jag ska starta här på bloggen inom en snar framtid. Den kommer att handla om mobbning. Håll utkik.

Annars försöker jag att njuta av hösten. Det är vackert.

höst Anna Helgesson författare barnböcker blogg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s