Nystart på många fronter. Testläsning, nytt manus och allt annat roligt.

Hej igen! 🙂

Jag kan börja med att berätta hur skönt det har varit med ledigt från sociala medier under jul och nyår. Så himla skönt! Det är väl ingen som hindrar dig att fortsätta ha paus då, kanske du tänker. Självklart inte. Men jag hade inte tänkt hoppa av hela karusellen för evigt, utan välja mina vagnar om man säger så. För som en vän reagerade på mitt tillfälliga avhopp från facebook: ”Va? Du som är Miss Facebook!” Så det var nog bra med en rejäl paus.

Vad har jag gjort då? Vilat, sovit, ätit, umgåtts. Typ. Haft det fantastiskt skönt ärligt talat. Skrivmässigt har jag skrivit ordentligt på en tänkt uppföljare till min nya bok Saga och Simon – hunddrömmar (om den nu kommer att heta så). Den sistnämnda beräknas komma ut i april och bästa Anna Södergård illustrerar den. Men till saken. Jag hade så mycket skrivtid när jag tryckt på pausknappen. Inga notifikationer så långt ögat nådde. Bara jag och datorn. Jag skrev ganska intensivt under en vecka och fick ca halva nedskrivet. Flödesskrivet, så absolut helt oredigerat och säkert massor som ska bort sen. Men i alla fall. Känslan.

Sedan har jag agerat testläsare åt två stycken blivande författare. En tredje ligger och väntar. Det har så roligt och inspirerande. Att få läsa något outgivet, under själva processen. Det kändes lite som att få tjuvkika på något, att få ta del av något fint som nästan bara jag visste något om.

Jag har även fått feedback från tre testläsare av mitt vuxenmanus. Det har varit riktigt intressant. Jag har fått nya infallsvinklar och dessutom fått bekräftat en del som jag redan visste. Men det är ju det som är så himla bra med testläsare. Tack ni som läst och tyckt! Det är värt så himla mycket.

Idag börjar jobbet på allvar. Den 20 januari ska nya beslut fattas angående mitt fortsatta arbete. Hur allting blir återstår att se. Jag är full av tillförsikt. Det kommer att bli bra. Och det får ta den tid det tar helt enkelt.

Nya tag på flera håll. Heja mig!

 


5 reaktioner på ”Nystart på många fronter. Testläsning, nytt manus och allt annat roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s